LogoDFL

LogoDFL

  • Linda Pomp slide

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Linda Pomp. Sinds enige jaren ben ik bezig om mijn passie voor fotograferen onder de naam DigiFotografie Linda naar buiten te brengen. Enerzijds door het aanvaarden van een breed scala aan opdrachten, anderzijds door het overbrengen van mijn kennis aan beginnende fotografen.

De specialisme in de fotografie ligt vrij breed. Kinderen, dieren, vrouwen en mannenportetten, het geven van workshops en kinderfeestjes, trouwreportages, artiesten enz…. heel breed dus. Mens en dier zo goed als mogelijk tot zijn recht laten komen op een foto...daar ga ik voor.

Elke opdracht is voor mij een unieke opdracht en neem daar ruimschoots de tijd voor en dat zie je terug in de foto’s. De foto’s worden op een unieke manier bewerkt en altijd in overleg.

Graag verwelkom ik u in mijn studio die is gevestigd in Rotterdam – Lombardijen maar ik kom ook op locatie en bij de mensen thuis.

camera
Pagekit logo

Neem contact op

Stuur een e-mail naar linda@digifotografie.eu of maak gebruik van het contactformulier

overons2
Pagekit logo

Over DigiFotografie Linda

Sinds enige jaren ben ik bezig om mijn passie voor fotograferen onder de naam DigiFotografie Linda naar buiten te brengen. Lees meer...

camera
Facebook logo

Volg ons op Facebook

Volg en like Digifotografie Linda op Facebook en zie als eerste de leukste foto's, nieuwsitems en aanbiedingen!

Het is op geen enkele wijze toegestaan om de foto's van deze website te kopiëren voor eigen gebruik of commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming.
DigiFotografie Linda werkt volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie en de aanvullende voorwaarden van Digifotografie Linda.