LogoDFL

LogoDFL

DigiFotografie Linda laat de dames stralen op de foto

Lady's opgelet! Bij DigiFotografie Linda draait alles om u. Altijd al het idee gehad om een mooi fotoreportage te laten maken? Een mooie reportage voor uzelf of om uw partner te verrassen? De fotografe van DigiFotografie Linda laat de dames stralen op de foto, met als resultaat een mooie portretfoto!

DigiFotografie Linda biedt de dames diverse mogelijkheden, zo kunt u in de fotostudio in Rotterdam gefotografeerd worden, maar ook is het mogelijk om zelf een locatie uit te kiezen. Laat bijvoorbeeld een fotoshoot maken op het strand of in een park in Rotterdam. De mogelijkheden voor een mooie portretfoto zijn bijna eindeloos.

Portretfoto of fotoshoot

De fotografe van DigiFotografie Linda maakt originele portretfoto's van dames. U wordt helemaal begeleid in de poses tijdens de fotoshoot. Heeft u zelf een idee voor een mooie foto, bespreek dit dan met de fotografe, uiteindelijk is het voor ons belangrijk dat u later terugkijkt naar een mooie portretfoto en een fijne herinnering aan de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot kunt u maar liefst 2 maal van kleding wisselen.

Sexy fotoshoot

Altijd al een keer sexy foto's willen laten maken, dit is uw kans. Na een kennismaking met een kopje koffie of thee zal u in de fotostudio worden gefotografeerd waarbij u volledig wordt begeleid in de verschillende poses. U bent het model in de studio, met als resultaat mooie sexy foto's. Tijdens de sexy fotoshoot kan er 3x gewisseld worden voor kleding of lingerie.

Werkwijze van DigiFotografie Linda

Na een ontspannen kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wat uw exacte wensen zijn. Heeft u bijvoorbeeld zelf bepaalde foto's in gedachten, laat ons dit dan weten. Wanneer u in de fotostudio gefotografeerd wordt, heeft u de keuze uit 3 achtergronden: een witte, zwarte of een moderne achtergrond met industriële look.

U kunt vervolgens zelf uw make up nog bijwerken en de gewenste kleding aantrekken. Vervolgens zal de fotografe starten met de fotosessie en de mooiste foto's van u maken!

Na de fotoshoot ontvangt u binnen 2 weken een e-mail met de foto's. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen meerprijs de foto's op dvd te laten bezorgen. Een selectie aan foto's worden bewerkt om een optimaal resultaat te behalen.

Portfolio vrouwenportret

Prijzen vrouwenportret

Vrouwenportret, vanaf € 89,00
Bij deze fotoreportage zit inbegrepen:

 • Een fotoreportage duurt circa 2 uur
 • Er mag twee keer van kleding gewisseld worden
 • 10 à 15 bewerkte foto's op hoge resolutie
 • Tegen een meerprijs van € 10,00 worden de foto's op CD gezet

Vrouwen Sexy lingerie, vanaf € 119,00
Bij deze fotoreportage zit inbegrepen:

 • Een fotoreportage duurt circa 3 uur
 • Er mag drie keer van kleding gewisseld worden
 • 10 à 15 bewerkte foto's op hoge resolutie
 • Tegen een meerprijs van € 10,00 worden de foto's op CD gezet

Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. Voor een fotoreportage buiten Rotterdam zal € 0,35 per gereden kilometer worden gerekend.

Optioneel

DigiFotografie Linda kan van uw mooiste foto ook een canvas laten maken of extra (grote) afdrukken bij u thuis af laten leveren. Ook is het mogelijk om van alle foto's een compleet album te laten maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tip van DigiFotografie Linda, geef een fotoshoot cadeau!

Daarom kiest u voor DigiFotografie Linda!

 • DigiFotografie Linda is een professionele fotostudio in Rotterdam
 • U ontvangt een selectie aan foto's met een unieke bewerking
 • U krijgt waar voor u geld, een kwalitatief goede foto tegen een eerlijke prijs
camera
Pagekit logo

Neem contact op

Stuur een e-mail naar linda@digifotografie.eu of maak gebruik van het contactformulier

overons2
Pagekit logo

Over DigiFotografie Linda

Sinds enige jaren ben ik bezig om mijn passie voor fotograferen onder de naam DigiFotografie Linda naar buiten te brengen. Lees meer...

camera
Facebook logo

Volg ons op Facebook

Volg en like Digifotografie Linda op Facebook en zie als eerste de leukste foto's, nieuwsitems en aanbiedingen!

Het is op geen enkele wijze toegestaan om de foto's van deze website te kopiëren voor eigen gebruik of commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming.
DigiFotografie Linda werkt volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie en de aanvullende voorwaarden van Digifotografie Linda.