LogoDFL

LogoDFL

DigiFotografie Linda, voor een mooi mannenportret

Als man wilt u goed voor de dag komen. Niet alleen vrouwen maar zeker ook mannen kunnen heel goed gefotografeerd worden. U kan uw stoere kant of juist uw romantische kant laten zien, maar natuurlijk kan het ook allebei.

Wilt u graag een mooie fotoreportage voor uzelf laten maken, of wilt u uw vrouw hiermee verrassen? U kunt ook een heel mooie zakelijk portret van uzelf laten maken. DigiFotografie Linda zorg ervoor dat uw mannelijke schoonheid op beeld komt en dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Een fotoreportage wordt meestal bij mij in de studio gehouden, maar deze kan natuurlijk bij goed weer ook op een mooie buitenlocatie gehouden worden. Dit alles in goed overleg.

Sexy fotoshoot voor heren

Bij een sexy fotoshoot draait alles om een sexy uitstraling op de foto. U wordt gefotografeerd in 3 setjes kleding, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de houding. U hoeft helemaal geen model te zijn, want wij helpen u te poseren als een professioneel model. Gedurende 2 uur staat u in de spotlight met als resultaat prachtige foto's met een sexy uitstraling!

Portfolio mannenportret

Prijzen mannenportret

Mannenportret, vanaf € 89,00
Bij deze fotoreportage zit inbegrepen:

  • Een fotoreportage duurt circa 2 uur
  • Er mag twee keer van kleding gewisseld worden
  • 10 à 15 bewerkte foto's op hoge resolutie
  • Tegen een meerprijs van € 10,00 worden de foto's op CD gezet

Sexy mannenportret, vanaf € 119,00
Bij deze fotoreportage zit inbegrepen:

  • Een fotoreportage duurt circa 3 uur
  • Er mag drie keer van kleding gewisseld worden
  • 10 à 15 bewerkte foto's op hoge resolutie
  • Tegen een meerprijs van € 10,00 worden de foto's op CD gezet

Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. Voor een fotoreportage buiten Rotterdam zal € 0,35 per gereden kilometer worden gerekend.

Optioneel

DigiFotografie Linda kan van uw mooiste foto ook een canvas laten maken of extra (grote) afdrukken bij u thuis af laten leveren. Ook is het mogelijk om van alle foto's een compleet album te laten maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tip van DigiFotografie Linda, geef een fotoshoot cadeau!

camera
Pagekit logo

Neem contact op

Stuur een e-mail naar linda@digifotografie.eu of maak gebruik van het contactformulier

overons2
Pagekit logo

Over DigiFotografie Linda

Sinds enige jaren ben ik bezig om mijn passie voor fotograferen onder de naam DigiFotografie Linda naar buiten te brengen. Lees meer...

camera
Facebook logo

Volg ons op Facebook

Volg en like Digifotografie Linda op Facebook en zie als eerste de leukste foto's, nieuwsitems en aanbiedingen!

Het is op geen enkele wijze toegestaan om de foto's van deze website te kopiëren voor eigen gebruik of commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming.
DigiFotografie Linda werkt volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie en de aanvullende voorwaarden van Digifotografie Linda.