LogoDFL

LogoDFL

DigiFotografie Linda maakt een fotoreportage van al uw vrienden en/of familie

Een groep of familie fotoreportage kunt u voor vele gelegenheden laten maken. U wilt uw ouders verrassen door een mooie familiefoto als cadeau te geven of u wilt samen met uw vriendinnen of vrienden een leuke stoere foto laten maken, u heeft iets te vieren, een jubileum of een vrijgezelle feestje. De mogelijkheden zijn vrij breed hierin. Wilt u dit op een speciale locatie doen of bij mij in de studio. Alles kan in goed overleg... DigiFotografie Linda zal er alles aan doen om jullie het naar je zin te maken....

Portfolio familie fotoreportage

Prijzen familie en groepen

Fotoreportage vanaf € 99,00
Bij deze fotoreportage zit inbegrepen:

  • Een fotoreportage duurt circa 2 uur
  • Er mag twee keer van kleding gewisseld worden
  • 10 à 15 bewerkte foto's op hoge resolutie
  • Tegen een meer prijs van € 10,00 worden de foto's op CD gezet

Bij meer dan 6 personen komt er een toelage van € 9,95 p.p. erbij. Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. Voor een fotoreportage buiten Rotterdam zal € 0,35 per gereden kilometer worden gerekend.

Optioneel

DigiFotografie Linda kan van uw mooiste foto ook een canvas laten maken of extra (grote) afdrukken bij u thuis af laten leveren. Ook is het mogelijk om van alle foto's een compleet album te laten maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tip van DigiFotografie Linda, geef een fotoshoot cadeau!

camera
Pagekit logo

Neem contact op

Stuur een e-mail naar linda@digifotografie.eu of maak gebruik van het contactformulier

overons2
Pagekit logo

Over DigiFotografie Linda

Sinds enige jaren ben ik bezig om mijn passie voor fotograferen onder de naam DigiFotografie Linda naar buiten te brengen. Lees meer...

camera
Facebook logo

Volg ons op Facebook

Volg en like Digifotografie Linda op Facebook en zie als eerste de leukste foto's, nieuwsitems en aanbiedingen!

Het is op geen enkele wijze toegestaan om de foto's van deze website te kopiëren voor eigen gebruik of commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming.
DigiFotografie Linda werkt volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie en de aanvullende voorwaarden van Digifotografie Linda.