LogoDFL

LogoDFL

  • Slider baby 1
  •  
  •  

DigiFotografie Linda in Rotterdam maakt de leukste babyfoto's

De fotografe van DigiFotografie Linda in Rotterdam maakt de mooiste babyfoto's. De mooiste babyfoto's zijn de foto's waar ze zichzelf op zijn, een spontane en pure foto. En dat is nou juist waar DigiFotografie Linda in gespecialiseerd is.

De babyfoto's worden bij u thuis gemaakt, in een voor de baby en ouder vertrouwde en rustige omgeving. Uiteraard is het mogelijk om samen met uw baby op de foto te gaan, of samen met een broertje of zusje. Vraag de fotografe naar de mogelijkheden.

New born foto van baby's tot 4 maanden

Wanneer u net bent bevallen van een prachtig wondertje, wilt u dit natuurlijk laten vastleggen en een professionele fotoreportage laten maken van uw baby. Speciaal voor de pasgeboren baby's hebben wij de new born fotoshoots. Deze fotoshoot zal plaatsvinden wanneer de baby tussen de 2 weken en 4 maanden oud is.

De baby zal voornamelijk slapen op de foto. DigiFotografie Linda neemt ruimschoots de tijd om dit bijzondere moment vast te leggen.

Baby foto vanaf 4 maanden tot 1 jaar

Baby's van 4 maanden en ouder zijn al in staat om het hoofdje omhoog te houden en reageren op geluiden. Dit is een mooie leeftijd om een mooie babyreportage te laten maken. Het is belangrijk dat de reportage in een ontspannen en rustige sfeer gemaakt wordt en daarom neemt DigiFotografie Linda de tijd voor baby en ouders... Een babyreportage zal daarom ook bij u thuis plaatsvinden en zal ongeveer 1 a 1,5 uur duren.

Werkwijze van DigiFotografie Linda

Na een ontspannen kennismaking onder het genot van een drankje bespreken we wat de exacte wensen zijn. Heeft u bepaalde poses in gedachten, geef dit dan ook gerust aan bij de fotografe. Vervolgens kunnen u en uw baby zich klaar maken en kan de fotoshoot beginnen.

Na de fotoshoot ontvangt u binnen 2 weken een e-mail met de foto's. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen meerprijs de foto's op dvd te laten bezorgen. Een selectie aan foto's worden bewerkt om een optimaal resultaat te behalen.

Portfolio baby fotoreportage

Prijzen baby fotoreportage

Newborn reportage, vanaf € 175,00
Bij deze fotoreportage zit inbegrepen:

  • 20 - 25 prachtige bewerkte foto's (10x15)
  • 2 digitale bewerkte foto's (om zelf af te drukken)

Babyreportage, vanaf € 125,00
Bij deze fotoreportage zit inbegrepen:

  • 20 - 25 prachtige bewerkte foto's (10x15)
  • 2 digitale bewerkte foto's (om zelf af te drukken)

Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. Voor een fotoreportage buiten Rotterdam zal € 0,35 per gereden kilometer worden gerekend.

Optioneel

DigiFotografie Linda kan van uw mooiste foto ook een canvas laten maken of extra (grote) afdrukken bij u thuis af laten leveren. Ook is het mogelijk om van alle foto's een compleet album te laten maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tip van DigiFotografie Linda, geef een fotoshoot cadeau!

Daarom kiest u voor DigiFotografie Linda!

  • DigiFotografie Linda is een professionele fotostudio in Rotterdam
  • U ontvangt een selectie aan foto's met een unieke bewerking
  • U krijgt waar voor u geld, een kwalitatief goede foto tegen een eerlijke prijs
camera
Pagekit logo

Neem contact op

Stuur een e-mail naar linda@digifotografie.eu of maak gebruik van het contactformulier

overons2
Pagekit logo

Over DigiFotografie Linda

Sinds enige jaren ben ik bezig om mijn passie voor fotograferen onder de naam DigiFotografie Linda naar buiten te brengen. Lees meer...

camera
Facebook logo

Volg ons op Facebook

Volg en like Digifotografie Linda op Facebook en zie als eerste de leukste foto's, nieuwsitems en aanbiedingen!

Het is op geen enkele wijze toegestaan om de foto's van deze website te kopiëren voor eigen gebruik of commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming.
DigiFotografie Linda werkt volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie en de aanvullende voorwaarden van Digifotografie Linda.