LogoDFL

LogoDFL

  •  
  •  
  •  

DigiFotografie Linda maakt professionele artiestenfoto's

Wanneer u werkzaam bent als artiest weet u hoe belangrijk goede en recente foto's zijn. Als artiest staat u regelmatig in de schijnwerpers, maar dat wilt u natuurlijk ook kenbaar maken aan een nog groter publiek.

Vaak worden er foto's gemaakt tijdens uw optredens maar in veel gevallen zijn deze foto's niet goed om te gebruiken. Hoe kan dat beter dan met een mooie fotoreportage, gemaakt door iemand met kijk op goede belichting en oog voor detail. De foto's kunnen gebruikt worden voor de website, voor uw nieuwe CD/DVD of als promotiemateriaal.

Werkwijze DigiFotografie Linda

De fotoreportage voor artiesten duurt circa 2 uur, waarbij u zelf kunt kiezen of u bij mij in de studio gefotografeerd wilt worden of op locatie. Tijdens de fotoreportage mag u 3 maal van kleding wisselen zodat u een gevarieerd portfolio krijgt. Na de reportage ontvangt u van mij 15 bewerkte foto's naar keuze op een hoge resolutie digitaal aangeleverd.

Wilt u een extra uitgebreid portofolio, dan is het ook mogelijk om mij een hele dag in te huren. DigiFotografie Linda gaat graag met u mee op tournee om een goed en professioneel porfolio van u te maken.

Portfolio artiestenfoto's

Prijzen artiestenfoto's

Interesse? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en geeft daarbij aan wat je wensen zijn!

Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. Voor een fotoreportage buiten Rotterdam zal € 0,35 per gereden kilometer worden gerekend.

Optioneel

DigiFotografie Linda kan van uw mooiste foto ook een canvas laten maken of extra (grote) afdrukken bij u thuis af laten leveren. Ook is het mogelijk om van alle foto's een compleet album te laten maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tip van DigiFotografie Linda, geef een fotoshoot cadeau!

camera
Pagekit logo

Neem contact op

Stuur een e-mail naar linda@digifotografie.eu of maak gebruik van het contactformulier

overons2
Pagekit logo

Over DigiFotografie Linda

Sinds enige jaren ben ik bezig om mijn passie voor fotograferen onder de naam DigiFotografie Linda naar buiten te brengen. Lees meer...

camera
Facebook logo

Volg ons op Facebook

Volg en like Digifotografie Linda op Facebook en zie als eerste de leukste foto's, nieuwsitems en aanbiedingen!

Het is op geen enkele wijze toegestaan om de foto's van deze website te kopiëren voor eigen gebruik of commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming.
DigiFotografie Linda werkt volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie en de aanvullende voorwaarden van Digifotografie Linda.